Despre noi

DE CE AIDC?

Simplu. Suntem Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua. Misiunea noastra este de dezvolta servicii de calitate si mecanisme de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata.  Suna complicat? Ei bine, suntem atat de buni in ceea ce facem, incat iti putem explica si in trei cuvinte. Ca sa la aflii, contacteaza-ne. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un e-mail cu subiectul "trei cuvinte".

PRINCIPIILE PE CARE NE BAZAM ACTIVITATEA:

  1. Profesionalism in fiecare activitate pe care o desfasuram
  2. Respect pentru colaboratorii nostrii (voluntari, clienti, beneficiari, parteneri,etc.)
  3. Garantia serviciilor si a programelor.

ACTIVITATEA NOASTRA

Obiectivul general a proiectului nostru este prevenirea traficului de persoane  în rândul tinerilor din judetul Prahova, Buzau si Dambovita.

 

Obiectivele specifice sunt:

 

  1. Reducerea vulnerabilităţii in randul tinerilor din judetul Prahova
  2. Crearea unui centru de voluntari care sa actioneze ca peer-educatori in campania de prevenire a traficului de persoane.
  3. Crearea unui centru de suport pentru victimele traficului de persoane.

IMPREUNA AIDC

Se spune, de cele mai multe ori in gluma, ca actul donatiei usureaza si sufletul, nu numai portofelul. Noi va oferim in dar ceva concret. Astfel, donand o oarecare suma de bani beneficiati de un cadou. Si de multumirile noastre si ale celor pe care ii ajutam. Si de ocazia de a participa impreuna cu noi la o lume care zambeste, creaza si ajuta. Din inima.

  
  
  

Categorii

  

  

Branduri

  

  

Tag-uri

  

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!